Politika Privatnosti

Ovaj sajt poseduje veoma jednostavnu i jasnu politiku privatnosti korisnika: mi ne delimo lične informacije ili mejl adrese sa bilo kime.

Posetioci sajta koji se pretplate na listu za primanje obaveštenja putem mejla mogu da odahnu znajući da su njihove informacije u bezbednim rukama. Mejl adrese onih koji nam pišu neće biti objavljene, ukoliko nam korisnik lično ne dozvoli da to učinimo. U isto vreme, korisnikova poseta je anonimna, ukoliko nam lično korisnik ne dostavi njegove/njene podatke, kao što su: ime, imejl adresa, itd., ili dok se sam/-a ne pretplati na obaveštenja, vesti i uputstva.

Naime, 24wordpress.com ne koristi programe koji mogu prisilno, bez dozvole korisnika, čitati lične podatke iz korisnikovog računara.

Mi bezbedno skladištimo podatke

Mi bezbedno skladištimo sve korisničke podatke na ovom sajtu, ovo se takođe odnosi na imejl adrese. Naš stav prema korisnikovim ličnim informacijama je veoma jasan: mi ne prodajemo, iznajmljujemo, delimo ili prikazujemo korisnikove lične informacije, uključujući imejl adrese, bilo kome od trećih lica. U isto vreme, mi se jako trudimo da osiguramo da su informacije koje primamo od svakog korisnika maksimalno zaštićene i bezbedne sa nama.

Kolačići u veb pretraživaču

Ako koristite naš sajt, mi ćemo sačuvati kolačiće na vašem računaru kako bismo olakšali i prilagodili vašu upotrebu našeg sajta.

Šta je kolačić?

Kolačić je mali tekstualni fajl, koji veb sajt čuva na hard drajvu vašeg računara (ako vaš pretraživač to dozvoli), i koji je kasnije preuzet i koji vas potom povezuje sa nama. Kolačići dozvoljavaju vama da mnogo lakše koristite veb sajt i veb sajtu da bolje funkcioniše. Vi možete, naravno, uvek odbiti naše kolačiće ako vam vaš pretraživač dozvoli, ali ako to učinite, naš sajt neće prepoznati vaš računar i možda nećete imati pristup svim delovima sajta.

Mi se takođe reklamiramo na drugim sajtovima u saradnji sa nezavisnim reklamnim agencijama. Kao deo njihovih usluga, oni postavljaju poseban kolačić na vaš računar. Mi nećemo otkriti vaše lične identifikacione informacije ili informacije drugim reklamnim serverima. Zajedno sa nezavisnim reklamnim serverom, mi ćemo skupljati i koristiti informacije o vama, koje nisu lične identifikacione informacije, ali informacije o IP adresi, tipu pretraživača, serveru sa kojim je vaš računar povezan, regionalni i poštanski broj povezan sa vašim serverom, da li ste reagovali na određenu reklamu. Treća strana može koristiti kolačić da plasira reklame.

Marketing

Mi ne iznajmljujemo, prodajemo, ili delimo vaše lične informacije sa drugim ljudima ili nepoznatim kompanijama u marketinške svrhe (uključujući direktne marketinške svrhe) bez vaše dozvole. Mi možemo koristiti i deliti i druge informacije osim vaših ličnih informacija za naše marketinške svrhe, uključujući bez ograničenja, reklamiranje na drugim sajtovima. Na primer, mi možemo koristiti informacije da proveravamo koliko puta pogledate reklamu, da bismo vam slali reklame spram vaših interesovanja, i da merimo efikasnost reklamnih kampanja. Brisanjem kolačića, možete nas sprečiti u nameri da vam prilagodimo naše reklame na drugim sajtovima.